Orchid by Binghatti

A virágzó metropolisz szívében található Binghatti Orchid a gazdagság és a kényelem szentélye. Az orchidea növény eleganciája és kecsessége által ihletett mega ingatlan az építészeti tervezés mesterműve, amely a higgadtság és a nyugalom érzetét árasztja.

Nincs több eladó ingatlan!

Orchid apartmanok már
878.900 AED-től (87.000.000 Ft-tól)

Binghatti, aki a régióban a trendalapítóként ismert, folyamatosan keresi a világszínvonalú és páratlan élményt ügyfeleinek. Különböző iparágak világszerte ismert márkáival működött együtt mint például a kiváló óra- és ékszermárka, a Jacob & Co. és a high-end auto márka, a Bugatti. Ezek az innovatív vállalkozások késztették Binghattit az úttörő megoldások bevezetésére. Olyan építészeti projektekre, amelyeket korábban még egyetlen fejlesztő sem végzett.

Binghatti híres jelentős fejlesztéseiről, amelyek egy külön modern építészeti identitást testesítenek meg. A szervezet olyan tervezési filozófiát követ, amelynél a márkakarakteré és a minőségé a főszerep a vállalati szellemiség élvonalában. A fejlesztések a projektportfólió részét képezik, amely befektetési értéket hordoznak és meghaladják a 20 milliárd dirhamot.

Külső látványképek az ingatlanokról

Belső látványképek az ingatlanról

Ingatlan adatlapok

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Eladva

Nincs több eladó ingatlan.

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!