Binghatti Onyx

A Binghatti Onyx projekt jelképes tervezési utalásokat tartalmaz, ahol az egyedi erkélyek összefonódnak, hogy egy egységes közösséget alkossanak. Ez az érdekes mintázat illúziót teremt, amely dinamikus dizájnnak tűnteti fel az épület statikus környezetét. Az épület egyedi erkélytervezése kültéri tereket biztosít a lakók számára, miközben fenntartható tervezést is biztosít árnyékot nyújtva, amely jelentősen csökkenti az épület lakóterének hűtéséhez szükséges energia mennyiségét.

Nincs több eladó ingatlan!

Binghatti Onyx apartmanok már
2.373.750 AED helyett most 1.650.000 AED-től (158.128.000 Ft-tól)!
Utolsó apartmanok, óriási kedvezménnyel!

Az épület bemutatja a Binghatti Developers jellegzetes kortárs design stílusát, miközben figyelembe veszi a Közel-Kelet művészetében és építészetében fellelhető hagyományos elemeket is. Az épület egyedi erkélytervezése lakóknak lehetőséget nyújt a kültéri tér élvezetére anélkül, hogy a magánéletüket veszélyeztetné. Az épület kiváló elhelyezkedése nagyszerű befektetést biztosít a jövőbeli tulajdonosok számára.

Binghatti Onyx építési projekt (augusztusi frissítés)

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Eladva

Nincs több eladó ingatlan.

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!