Burj Binghatti Jacob & Co. Residences

Dubai központú vezető ingatlanfejlesztő, a Binghatti és a high-end ékszer- és óramárka, a Jacob & Co. tervezési partnerségre lépett, hogy létrehozzanak egy lakóépítési ékkövet. A két márka együttműködik a Burj Binghatti Jacob & Co. Residences létrehozásában.

Binghatti és a Jacob & Co. büszkén mutatja be a Burj Binghatti Jacob & Co. Residences-t - Dubai koronagyöngyét, melyet a tervezés és a kézművesség kiválóságának következetes üldözése jellemzi, az avantgárd életstílus számára tervezve.

Jacob & CO. apartmanok már
8.340.000 AED-től (799.267.000 Ft-tól)

Dubai ragyogó Hyper-Tornya arra készül, hogy megdöntse a világ legmagasabb lakótornyával kapcsolatos rekordját. A Burj Binghatti Jacob & Co. Residences lenyűgözően tervezett külsővel és sugárzó koronával rendelkezik, és megérdemelten nevezik "Dubai koronagyöngyének".

A Burj Binghatti Jacob & Co. Residences lenyűgöző választékot kínál kényelmi és szolgáltatási lehetőségek terén is. Közéjük tartozik egy kávézó bár, és mind egy kültéri, mind pedig egy belső égboltú medence, melyek mind pool bárokkal egészülnek ki. Emellett a lakók kizárólagos hozzáférést élveznek egy privát fitness klubhoz és a spa-hoz. Természetesen van egy gyermekrekreációs terület is. A Hyper-Tower személyre szabott szolgáltatásokat nyújt, ideértve a portaszolgálatot és a parkolószolgálatot is. A penthouse lakásokban magánlift is található a közvetlen és biztonságos hozzáférés érdekében, biztosítva ezzel a magánéletet és a kényelmet.

Külső látványképek a Hyper-toronyról

Belső látványképek az ingatlanokról

Astronomia

Diamond Sky Mansion

Emerald Villa

Fleur De Jardin

Lobby - Facade - Pool

Ruby Villa

Sapphire Villa

Ingatlan alaprajzok

Ingatlan adatlapok

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!