Binghatti Amber

A Binghatti Amber projekt jelképes tervezési utalásokat tartalmaz, ahol az egyedi erkélyek összefonódnak, hogy egy egységes közösséget alkossanak. Ez az érdekes mintázat illúziót teremt, amely dinamikus dizájnnak tűnteti fel az épület statikus környezetét. Az épület egyedi erkélytervezése kültéri tereket biztosít a lakók számára, miközben fenntartható tervezést is biztosít árnyékot nyújtva, amely jelentősen csökkenti az épület lakóterének hűtéséhez szükséges energia mennyiségét.

Nincs több eladó ingatlan!

Binghatti Amber apartmanok már
756.706 AED-től (72.519.000 Ft-tól)
20% kedvezménnyel!

Az épület bemutatja a Binghatti Developers jellegzetes kortárs design stílusát, miközben figyelembe veszi a Közel-Kelet művészetében és építészetében fellelhető hagyományos elemeket is.

Az épület egyedi erkélytervezése lakóknak lehetőséget nyújt kültéri tér élvezetére, anélkül, hogy veszélyeztetné a magánéletüket. Az épület kiváló elhelyezkedése biztosítja a jövőbeli tulajdonosok számára a nagyszerű befektetést.

Külső látványképek az ingatlanokról

Belső látványképek az ingatlanról

Binghatti Amber építési projekt (augusztusi frissítés)

Ingatlan alaprajzok

Ingatlan adatlap

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Eladva

Nincs több eladó ingatlan.

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!