Mercedes-Benz Places | Binghatti

Binghatti egy büszke emirátusi ingatlanfejlesztő, székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek. A Binghatti márka szinonimája a Dubai emírségén belüli legikonikusabb projekteknek. A cég termékkínálata a piac minden szegmensét lefedi, beleértve a közepes luxus, a luxus és az uber-luxus piacokat is. A vállalatot ikonikus építészeti stílusa jellemzi, amely a márka stíluskódját képviseli teljes projektportfóliójában. Több mint 50 projektre kiterjedő ingatlanportfóliójával, amely meghaladja a 30 milliárd dirham értékét, Binghattit az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztőjeként tartják számon. 2023-ig a vállalat több mint 20 000 egységet szállított sikeresen Dubai ingatlanpiacán.

Mercedes Benz Places Binghatti apartmanok már
10.299.999 AED-től (1.011.687.582 Ft-tól)

A Sensual Purity a Mercedes-Benz tervezési filozófiája, amely filozófia az intelligencia és az érzelmek közötti dipolaritást vizsgálja. Ez a tervezési filozófia a páratlan esztétikával rendelkező dizájn és terek létrehozását ünnepli, amelyek érzékelhetők és megélhetők, mielőtt megjelenítik vagy érzékelik. A Sensual Purity koncepciója egyesíti a racionális intelligens tervezést az érzelmi színárnyalatokkal, a szépség tiszta és leegyszerűsített formáját hozva létre, amely egyszerre lenyűgöző és látványos.

Mercedes-Benz Places | Binghatti egy olyan ikon szellemét testesíti meg, amely alapvetően briliáns: a kiemelkedő dizájn archetípusa. A hipertornyot megformáló mélyen gyökerező tervezési filozófia harmonizál az érzéki tisztaság felismerhető tervezési DNS-ével, így összetéveszthetetlenül ikonikussá teszi.

Külső látványképek az ingatlanokról

Belső látványképek az ingatlanról

Ingatlan alaprajzok

Ingatlan adatlapok

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!