Hills by Binghatti

Binghatti egy büszke emírségi ingatlanfejlesztő, amelynek székhelye Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben található. A Binghatti márka egyet jelent a világ legdinamikusabb és leginnovatívabb városának legikonikusabb projektjeivel. A cég termékkínálata a piac minden szegmensét felöleli, beleértve a megfizethető és a közepes luxus, a luxus és az uber-luxus piacokat is. A céget ikonikus építészeti stílusa jellemzi, amely a márka egyedi tervezési DNS-ét képviseli az ingatlanfejlesztések széles skálájába integrálva. A több mint 60 projektből álló ingatlanportfólióval és a 30 milliárd dirhamot meghaladó értékű Binghattit az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztőjének tartják. 2024 előtt a vállalat 20 000 egységet szállított sikeresen Dubai ingatlanpiacán. A Binghatti a világ úttörő ingatlanfejlesztője, amely partnerkapcsolatokat épített ki márkás ingatlanprojektek fejlesztésére olyan globális luxusmárkákkal, mint a Bugatti, a Mercedes-Benz és a Jacob&Co.

Hills by Binghatti apartmanok már
727.693 AED-től (71.453.546 Ft-tól)

A természet körvonalai által ihletett Binghatti Hills célja, hogy megragadja a dombok és hegyek nyugodt hangulatát, és építészeti remekművé alakítsa, amely megtestesíti a nyugalom szellemét, hogy felüdülést nyújtson a városi élet nyüzsgéséből.

A természet hullámzó lejtőiből ihletet merítve megragadja dinamikus mozgásának és organikus nagyszerűségének esszenciáját. A ritmikus hullámok két egymásba fonódó végtag magával ragadó illusztrációját alkotják, amelyek a modernitás és a nyugalom zökkenőmentes integrációját képviselik. Ez az emblematikus gesztus a márka elkötelezettségéről szól, hogy áthidalja a szakadékot a városi élet és a nyugodt visszavonulás között, elősegítve a kiegyensúlyozott, összetartó környezetet, ahol a lakosok boldogulhatnak.

Külső látványképek az ingatlanokról

Belső látványképek az ingatlanról

Ingatlan alaprajzok

Ingatlan adatlapok

Lépjen velünk kapcsolatba

Binghatti, Dubai egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége.
A DUBAIESTATE.HU a Binghatti egyetlen hivatalos magyarországi partnere. Velünk közvetlenül a fejlesztőtől, a Binghatti Developers FZE-től vásárolhat!

Görzsöny Péter

DubaiEstate - CEO

Tudjon meg többet a Dubai luxusingatlan befektetésekről

Várj!

Mielőtt elhagyod az oldalt, töltsd ki az adatlapunkat, hogy értesülj a számodra legmegfelelőbb Dubai ingatlanbefektetési lehetőségekről!